dissabte, 2 d’abril del 2011

GRANS PARTITS EN CADETS!

PALAFOLLS 1 – CADET “B” 2. IMATGE DE LÍDER!


Era el gran partit de la jornada!, s’ enfrontaven els dos primers classificats i segurament únics aspirants al títol, molta expectació, i sobre tot molta emoció.

En la primera part els nostres han estat massa precipitats, i l’ empenta dels locals equilibrava el partit. Ha estat el Palafolls el que ha obert el marcador i ha disposat d’ alguna oportunitat clara que Alejandro ha aturat amb encert. I el Farners ha enviat dues pilotes al travesser però no es trobava còmode en el camp.

I hem vist una gran segona part del Farners, que ha pressionat de valent i ha sabut controlar el temps del partit amb el perfecte equilibri defensa –atac. Albert Casellas ha aconseguit l’ empat resolent amb èxit un contracop i l’ equip ha gaudit de diverses oportunitats però el segon gol es resistia fins que a falta de cinc minuts pel final un xutàs impressionant de David Fauria ha arribat a la xarxa i ha fet esclatar l’ eufòria d’ un equip que ha celebrat la victòria.

El Farners es torna situa líder i es prepara per viure un apassionant recta final de campionat en la que tot pot succeir.

PERALADA 2 – CADET “A” 4. REMUNTADA!

El malmès camp annex de Peralada no ha estat un escenari fàcil pels nostres cadets als que ha costat adaptar-se al terreny de joc i a un rival intens.

El Farners s’ ha avançat en el marcador però els locals han empatat abans del descans i s’ han avançat a l’ inici de la segona part. Però llavors la reacció de l’ equip ha estat bona, han dominat han treballat de valent, han gaudit de moltes oportunitats i han arribat els gols que successivament han anat deixant clar que el partit no es podia escapar i que els punts viatjarien cap a Santa Coloma de Farners.

Els golejadors han estat Aleix Coromines, Guillem Solà, Àngel Padrós i Adrià Jurado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada