diumenge, 17 d’abril del 2011

ELS JUVENILS JA PENSEN EN EL M.I.C!

E.F.S.FELIU G. 1 – JUVENIL “A” 1. BON PUNT!

Ja no cal fer més números, les matemàtiques ja reflecteixen que els juvenils son de Preferent!. Però a més l’ equip a tornat a donar la cara en un partit complicat i ha acaronat la victòria.

El partit ha tingut molt equilibri, molt de respecte entre els dos equips que han ofert un partit molt entretingut, una primera part amb poques ocasions i una segona on el partit s’ ha obert més.

Una bona jugada l’ ha acabat una perfecte definició de Jose Flores en el primer gol del partit i els locals s’ han llençat desesperadament a l’ atac i els nostres han gaudit d’ oportunitats per la sentència doncs Marcel Serramitja i Albert Zamora han estat molt a prop del segon i l’ equip ha reclamat un clar penal comès sobre Alex Raya. Però els Ganxons no s’ ha rendit i també han disposat d’ oportunitats i han aconseguit l’ empat a falta de dos minuts i han tingut la victòria en el descompte.

Al final empat just i punt important per centrar-se a gaudir del MIC amb tranquil•litat i il•lusió.

CALDES 3 – JUVENIL “B” 2. DEIXANT-SE ANAR!

Partit intranscendent per la classificació doncs els nostres seran tercers tant si guanyen com si perden els partits que resten, i malgrat els esforços de l’ equip tècnic la intercadència s’ ha transmès als nostres futbolistes que no han exhibit la millor de les actituds per afrontar el partit.

La primera part ha estat molt fluixa dels nostres i ho han aprofitat els locals per situar el 2 a 0. Després de l’ arenga de la mitja part l’ equip ha reaccionat i ha aconseguit equilibrar el partit, i semblava que tot es posava de cara amb l’ expulsió de dos jugadors locals, però el Farners no tenia el dia i han acabat increïblement encaixant un gol que els ha condemnat a una derrota inesperada.