diumenge, 10 d’abril del 2011

JORNADA INFELIÇ EN JUVENILS!

JUVENIL “A” 0 – CARDEDEU 1. PERDONANT MASSA!

Passats el primers minuts de tanteig, els nostres han agafat el comandament del partit hi ha gaudit de diverses oportunitats molt clares per avançar-se en el marcador, durant el tram final de la primera part i l’ inicial de la segona les ocasions clares s’ han succeït i les intervencions del porter visitant i la manca de punteria dels nostres han impedit un gol que s’ olorava però no ha arribat.

Però en l’ única arribada visitant, aprofitant un regal, el Cardedeu ha obert el marcador, i llavors els atacs s’ han precipitat. I per postres l’ equip s’ ha quedat amb deu jugadors després de l’ expulsió de Bryan.

Els desesperats intents per redreçar el partit no han reeixit i la ratxa de resultats positius s’ ha truncat. Potser, inconscientment l ‘equip que s’ ha vist amb la feina feta a la classificació ha baixat una mica el pistó de l’ intensitat i això a aquesta categoria es paga car.

EF S. FELIU GUIXOLS 5 – JUVENIL “B” 1. EL LÍDER IMPOSA LA SEVA LLEI!.

El Farners ha fet una molt bona primera part, on l’ efectivitat ha marcat les diferències. En diversos moments del primer temps els nostres han dominat i han gaudit de moltes oportunitats per avançar-se en el marcador, però han estat els locals qui han marcat dos gols, premi a la seva eficàcia de cara porteria.

Marquez ha marcat el 2 a 1 abans del descans, i les sensacions de la primera part feien preveure un emocionant i esperançadora segona part. Però l’ equip no ha mantingut el nivell, pel ball de canvis, o per que el líder ha millorat, ha imposat la seva llei i ha refermat la seva superioritat a base de gols davant d’ un equip que ha anat llençant la tovallola.

El Farners continua mostrant-se molt regular aquesta temporada, guanya a tots els equips excepte els dos primers i per tant la tercera plaça a la classificació és justa i merescuda.