diumenge, 3 d’abril del 2011

MOLT BONA JORNADA PELS JUVENILS!

JUVENTUS 2 – JUVENIL “A” 4. TRIONFALE CALCIO!

Ha hagut de ser en un camp amb nom d’ equip italià, de renom universal,  on els juvenils han aconseguit una gran victòria que serveix per sumar els punts que asseguren virtualment la consecució del primer objectiu de la temporada, a falta encara de 6 partits, la qual cosa és per si sol un èxit i a més confirma una gran trajectòria de l’ equip, que només ha perdut un partit dels darrers 10 disputats.

El partit ha començat molt bé docs en el primer quart d’ hora s’ han aconseguit dos bonics gols, Marcel Serramitja i Quim Bardalet n’ han estat els autors, que posaven un 0 a 2 al marcador. Però els locals no s’ han rendit mai i encara en la primera part han escurçat diferències i s’ han viscut minuts emocionants.

Marcel Serramitja aconseguia el tercer ja en la segona part, però a manca de quinze minuts el Juventus ha tornat a marcar i de nou ha tornat el patiment, fins que Joel Salas ha aconseguit el gol de la sentència definitiva a manca de tres minuts pel final.

JUVENIL “B” 3 – BESCANÓ 1. BONA REACCIÓ!

Una primera part molt fluixa de l’ equip ha permès que els visitants arribessin al descans amb avantatge al marcador. L ‘ equip no estava encertat , no combinava amb fluïdesa i desaprofitava oportunitats.

Però en la segona el Farners ha reaccionat, ha començat a tocar, a fer-se propietari de la pilota i han arribat moltes ocasions de gol. En tres d’ elles la pilota ha arribat a la xarxa (els gols d’ Andreu, Marquez i Guillem Brugué) i l’ equip ha consumat una merescuda remuntada en forma de victòria.

L’ equip continua encadenant victòries i afrontarà la recta final de competició amb la tercera plaça assegurada i a esperar ensopegades dels primers classificats per no renunciat a escalar encara més a la taula classificatòria.