divendres, 22 d’abril del 2011

JORNADA MOLT POSITIVA PEL FARNERS AL M.I.C.

Tres dies després del seu inici el MIC arriba a la seva fase decisiva, la gran majoria dels equips ja han quedat eliminats, només uns pocs privilegiats encara continuen en competició i entre ells els nostres equips Juvenils i Cadets que en la jornada d’ avui han guanyat els seus partits.

Els Juvenils han guanyat al United Australian per 2 a 1, en un partit que no ha tingut el ritme dels anteriors, i en el que els nostres han dominat sempre en el marcador,  Marcel ha avançat al Farners en la primera part i en la segona Ricky ha aconseguit el 2 a 0, els Australians han escurçat diferències en els darrers minuts però no han pogut impedir la classificació dels nostres pels quarts de final.

Els cadets han tingut una jornada rodona al matí s’ han enfrontat al Mataró i han guanyat per 3 a 0 en un partit molt complert i amb gols espectaculars de Miguel Mayor (2) i Jordi Brugada. I a la tarda un partit menys vistós però molt intens que ha acabat amb victòria dels nostres per 1 a 0 en front al Sant Feliu després d’ un gol de llançament de falta de Miguel Mayor. És a dir una brillant classificació pels quarts de final.

I aquets són els encreuaments de quarts de final:

- Els juvenils juguen a les 11h. al camp del Tossa contra el Tugia Peal Becerro de Jaen.

- Els cadets juguen a les 10h. al camp de l’ Hostalric i el rival és l’ equip anglès del Hampton&Richmond BFC

En cas de victòria a la tarda es jugarien les semi-finals on es buscarà el passaport per les finals de diumenge a Palamós.