diumenge, 26 de febrer del 2012

SANT JAUME DE LLERCA 1 – FARNERS “B” 6. GOLS D’ OPTIMISME!

Golejada impressionant del filial que està signant una gran temporada i que es consolida en el grup capdavanter de la classificació.

El partit ha començat igualat, en un terreny de joc de gespa natural castigada, i davant d’ un rival esforçat al Farners li ha costat fer-se amb el comandament del partit.

El marcador es podia haver obert amb el gol de Xavi Prat que l’ àrbitre ha decidit anul•lar, però ho ha fet per part local en una rematada d’ un llançament de falta lateral. La resposta ha arribat en el darrer minut de la primera part quan Marc Tornaca rematava a la xarxa el de l’ empat.

La segona s’ ha encetat també amb equilibri fins que ha arribat la magnífica vaselina de Xavi Prat que ha suposat el segon gol que ha marcat el desenllaç del partit. Doncs els locals s’ han llençat amb valentia i temeritat a l’ atac a la recerca de l’ empat i els nostres a la contra han trencat el partit.

Contracops constants amb velocitat dels extrems, arribada amb molts homes de segona línea i circulació ràpida de pilota han estat les receptes posades en pràctica a la perfecció pels jugadors del Farners que amb gols de Mamadou, Adrià i dos més de Marc Tornaca han executat al rival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada