diumenge, 5 de febrer del 2012

ELS INFANTILS TOPEN AMB ELS LÍDERS

La casualitat ha fet que els dos equips infantils els toqués aquest cap de setmana un compromís molt complicat, els dos rivals eren els líders de la categoria, i els dos imbatuts que no havien ni tan sols empatat cap partit, per tant era bastant lògic que el resultat fos advers pels nostres, tot i així ambdós equips han plantat cara:

GIRONA 4 – INFANTIL “A” 0. BON TREBALL!

El resultat final no ha de tapar la bona feina dels nostres que en molts moments han estat vius en el partit, han gaudit d’ oportunitats per avançar-se en el marcador, han arribat al descans amb una desavantatge mínima (1 a 0) i fins al darrer quart el tot poderós líder no ha dictat la sentència.

INFANTIL “B” 1 – CELLERA 5. PROGRÉS EVIDENT!

El líder havia guanyat el partit d’ anada per tretze gols, i portava una mitjana de més denou gols marcats per partit, però els nostres infantils van millorant molt durant aqueta temporada i la seva imatge ha estat molt diferent a la d’ aquell llunyà partit de la primera volta. El Farners s’ ha avançat en el marcador amb el gol d’ Ebrima i ha estat viu durant molta estona, encara que el líder ha acabat imposant la seva llei.