diumenge, 26 de febrer del 2012

INFANTILS: EL 3 ÉS EL NÚMERO PROTAGONISTA

BANYOLES 3 – INFANTIL “A” 3. INTERCANVI DE COPS!

Malgrat que el partit ha començat amb domini del Farners i que molt aviat Joan Rotllan ha obert el marcador al rematar amb precisió un corner llançat per Edu, el partit no ha tingut mai un clar dominador i ambdós equips s’ han intercanviat atacs durant un partit obert que ha tingut moltes alternatives.

El Banyoles ha empatat amb un xut llunyà de falta encara en la primera part, i s’ ha avançat en el marcador aprofitant un error defensiu ja iniciada la segona. Però el Farners no s’ ha rendit i ha estat capaç de tornar capgirar el marcador amb dues rematades esplèndides de Josep Celemín, la última quan només quedaven dos minuts de joc però en la jugada següent els locals han empatat en un final de partit trepidant on encara hi ha hagut noves oportunitats per part del Farners que al final ha donat per bo l’ empat.

INFANTIL “B” 3 – VIDRERENCA 1. SEGUIM SUMANT!

Nova victòria dels joves infantils que continuen en bona línea de resultats i com és habitual anat de menys a més durant els partits.

La primera part no ha estat molt brillant però els nostres s’ han avançat en el marcador amb un gol de Youssef. Però en la segona el domini del Farners ha anat creixent i s’ ha consolidat la victòria, primer amb el gol d’ Oriol, que ha estat contrarestat pel gol de penal visitant i més tard Karim ha sentenciat amb el tercer gol que reflectia la superioritat de l’ equip que es referma en posicions capdavanteres de la classificació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada