diumenge, 12 de febrer del 2012

CADETS: EMOCIÓ I SORT DIVERSA!

BASE ROSES 0 – CADET “A” 2. AGAFANT AIRE!


En un escenari on la tramuntana ha fet la seva presència i la pràctica de futbol no ha estat fàcil. el Farners ha sabut adaptar-se a les circumstàncies i aconseguir una victòria molt important que permet encarar millor els propers compromisos.

La primera part, a favor de vent, l’ han aprofitat els nostres per avançar-se en el marcador amb gol d’ Albert Casellas, i en la segona l’ equip ha estat, per fi, sòlit i pràctic, i per una banda no ha concedit opcions al rival i per altre ha sabut marcar el gol de la sentència definitiva aconseguit pel recuperat Jordi de la Barrera.

Bona actitud i esforç solidari assenyalen el camí a seguir per un cadet que suma ja la segona jornada d’ imbatibilitat.

CADET “B” 2 – BLANES 3. PRIMERA DERROTA!



Ha arribat la primera derrota de la temporada, i ha arribat d’ una forma massa cruel, doncs ha estat en el temps de descompte i després de que l’ equip hagués remuntat un zero a dos advers.

De fet la derrota s’ ha gestat en els primers minuts de partit, quan el Blanes ha marcat dos gols abans de complir-se el minut cinc de joc. Un mal inici de partit que s’ ha pagat molt car. Perquè l’ equip ha sabut sobreposar-se, i anar-se fent mica en mica amb el control del partit, i amb el pas dels minuts anar capgirant el marcador advers. Dos gols de Joan i Adam  han empatat el partit i feia justícia a l’ esforç realitzat per un equip (composat íntegrament per jugadors de primer any) que ha posat contra les cordes a l’ equip cadet “A” del Blanes.

Però un llançament de falta, en el darrer sospir, ha donat la victòria a un equip visitant que feia molta estona que no gaudia d’ ocasions. I quan queda gairebé mitja temporada per disputar el campionat es posa molt emocionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada