diumenge, 19 de febrer del 2012

FORNELLS 0 – JUVENIL “B” 1. CAMPANADA SENSE ACABAR!

El jove Juvenil “B” , amb diverses baixes, ha posat contra les cordes el líder intractable de la categoria en un partit que ha tingut tantes incidències que podrien omplir una novel•la.

El Farners ha sortit molt ben posat sobre el terreny de joc, defensivament l’ equip s’ anticipava als davanters del Fornells i atacava amb velocitat i perillositat la porteria rival. Així doncs encara no s’ havien complert els primers deu minuts de partit i Abdellah ha obert el marcador amb una precisa rematada de cap després d’ una bona centrada d’ Oscar.

En el minut 14 s’ ha produït una de les jugades transcendents del partit: El porter Alejandro ha de sortir fora de l’ àrea per evitar l’ acció del davanter del Fornells, comet falta, i l’ àrbitre en aplicació estricte del reglament expulsa al porter del Farners. Com que no hi havia porter suplent, Kevin Ballo s’ha ofert per enfundar-se els guants i defensar la porteria dels nostres.

Amb inferioritat numèrica, amb un jugador fent de porter, amb el líder com a rival i amb tants minuts per davant ningú apostava pel Farners. Però l’ equip reestructurat amb el mestratge d’ Edu Masmiquel des de la banqueta, i amb una actitud dels jugadors extraordinària s’ ha encarregat d’ allunyar els mals presagis. Amb ordre i cor ha defensat l’ avantatge en el marcador, i les poques oportunitats en que els locals xutaven a porteria es trobaven amb la sorprenent bona actuació d’ en Kevin que es creixia a sota els pals.

Amb victòria s’ ha arribat al descans, i la segona part s’ ha iniciat amb tònica similar, i a més l’ equip no renunciava a les contres i buscava la sentència, que podia molt bé haver arribat amb l’ altre jugada transcendent del partit: No s’ havia complert el minut seixanta quan Quim Bardalet en un gran contracop es presentava sol davant del porter local, aquest havia de sortir de l’ àrea i cometre una falta que recordava exactament la jugada del porter de Farners en la primera part, amb l’ agreujant que aquesta era molt més violenta doncs obligaria al nostre jugador a abandonar el camp amb ambulància (Afortunadament, i després de quatre hores d’ anàlisis i observacions a l’ Hospital el jugador ha estat donat d’ alta ja recuperat), però aquesta vegada i davant la sorpresa de propis i estranys l’ àrbitre decidia ensenyar només targeta groga al porter del Fornells. L’ esperpèntica i increïble decisió ha provocat les lògiques protestes de jugadors i públic del Farners, i s’ han generat uns moments de confusió doncs a les protestes s’ hi sumaven els pares amb coneixements mèdics que saltaven al camp per interessar-se pel preocupant estat del jugador del Farners que li costava respirar. I en aquestes circumstàncies, l’ àrbitre desbordat pels esdeveniments decideix xiular el final del partit, quan queda encara mitja hora per jugar-se.

Ara caldrà esperar el que decideix el Comitè de Competició, que segurament obligarà a jugar els minuts que resten en una altre data.

En definitiva, gran partit de treball i col•locació del Farners, supressiva actuació de l’ improvisat porter Kevin , ensurt amb final feliç per Quim Bardalet i lamentable actuació d’ un àrbitre que s’ ha empetitit en un partit gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada