diumenge, 26 de febrer del 2012

CADETS: DE CALENTES I DE FREDES!

CADET “A” 2 – BAIX TER 0. ALIMENTANT L’ AUTOESTIMA!

Victòria molt important dels cadets, que encadena la seva tercera setmana d’ imbatibilitat, que ha d’ enfortir l’ autoestima de l’ equip que amb bona actitud comença a veure un horitzó més optimista .

El partit s’ ha posat de cara con Jaume Solé ha obert el marcador després d’ una genial jugada de Farncesc Peracaula, però ha estat obert durant gairebé els vuitanta minuts doncs el Farners no ha pogut sentenciar en les diverses oportunitats que ha gaudit en la primera part, i els de Torroella han plantat cara en molts moments de la segona on els nostres han sabut patir.

Albert Casellas ha marcat el segon ja en la recta final de partit i tothom s’ ha sentit alleujat i convençut de que la victòria es quedava a casa.

CA LA GUIDÓ 4 – CADET “B” 3. DECIDEIX EL XIULET!

Final molt cruel pels cadets que han merescut més, no només perquè han sortejar les dificultats d’ un cap difícil i d’ un rival molt motivat, sinó perquè han estat les esperpèntiques decisions arbitrals les que han acabat determinant un partit emocionant fins al darrer segon.

Els locals s’ han avançat en el marcador, això no és notícia per un cadet acostumat a anar a remolc, i en una segona part extraordinària ha capgirat el partit. Un golàs de Joan era el gol de l’ empat, però de nou els Blanencs es tornarien avançar, llavors ha aparegut Nico per fer un nou empat i a falta de deu minuts Joan posava per primer cop al Farners per davant en el marcador.

S’ ha entrat així al minut final, enrere quedaven els penals no xiulats favorables al Farners, i l’ imatge d’ un equip que ho havia fet tot per guanyar. Però un llançament llunyà en l’ últim minut posava un nou empat en el marcador, i quan passaven dos minuts un penal  ha donat la victòria als locals.

L’ equip malgrat la derrota manté el liderat d’ una lliga que es comprimeix i que presenta nous convidats al títol. Que bonic poder estar en la lluita final d’ un campionat apassionant!.
 El bloc del mister del Cadet B
                                                                                                            

5 comentaris:

  1. Un penal inventat? Va, entenc que sou del Farners i que l'àrbitre es va menjar dos penals al vostre favor, però no digueu que és inventat, perquè és un penal clarissim. No intenteu enganyar als lectors.

    ResponElimina
  2. El tercer gol del Cadet B del Cala no es de falta. Es de tir com el segon. I perdoni però el penalt es de llibre. Un defense no pot entrat així en el temps de descompte.Una altre cop serà.

    ResponElimina
  3. Collons amb els de Calaguidó, no en deixen vestidor fins mitja hora abans del partit, no ens donen aigua, l' arbit els hi regala el partit i encara venen a la nostra web a queixar-se. Quin collons!!!

    ResponElimina
  4. Crec que te rao elS Sres. de Ca l`Aguidò, el ultim penalt bera cert, pero el arbit ja els habia perdonat dos a ells. Poca esportivitat d`aquest Sres.quand a un cadets de la categaoria que es no s`els deixa el vestidaor fins mitja hora abans del partit despres de haber-los fet anar capa aqui i cap alla en busca d`un vestidor. L`aigua no es nega a ningù.
    Ja podem anar predicant que es comportin bè els jugadors, quand les persones responsables mès grans no ho saben fer-ho.

    ResponElimina