dissabte, 11 de febrer del 2012

BONA JORNADA PELS INFANTILS


INFANTIL “A” 3 – FIGUERES 0. AGAFANT-SE AL PILOT CAPDAVANTER!

Victòria important dels infantils que continuen sumant punts per enganxar-se al grup dels millors equips de la lliga.

El triomf s’ ha cimentat en els primers minuts en els que l’ equip ha sortit molt endollat i ha aconseguit obrir el marcador. A partir del gol inicial les forces s’ han igualat i el Farners ha jugat seriosament, sense brillantor, però amb solidesa. L’ equip ha sabut aguantar les envestides del rival i anar clavant les estocades en la segona part que li han permès fer-se amb fermesa amb els tres punts en litigi.

Pau Casadellà, Edu Masmiquel i Aliu han estat els golejadors del Farners.

CALDES 0 – INFANTIL “B” 4. SUPERIORITAT FUTBOLÍSTICA!

Continua la bona trajectòria dels joves infantils en una temporada que està essent lluïda. En aquesta jornada han superat amb claredat al Caldes.

L’ equip ha anat de menys a més durant el partit. Edu Masmiquel ha obert el marcador amb un gol espectacular, i la resistència local ha mantingut el marcador amb avantatge mínima fins el descans. Però els nostres han imposat el seu millor futbol i amb el pas dels minuts han incrementat el domini i han multiplicat les oportunitats. I com a conseqüència han arribat els gols que de Karim, Oriol Soro i Ebrima que han reflectit en el resultat la supremacia del joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada