diumenge, 19 de febrer del 2012

RIUDARENES 1 - CADET “B” 3. CAP ENLAIRE!

Es diu que es calibra la grandesa d’ un equip no per les vegades que cau sinó per com es torna aixecar. Així doncs els nostres joves cadets avui han estat grans, ja que després de la primera derrota de la temporada, i després de que els locals s’ avancessin en el marcador, han sabut aixecar el cap, reaccionar i capgirar el partit per recuperar el liderat de la classificació.

El Farners ha portat sempre l’ iniciativa del joc, ha dominat, ha estat superior, però en un terreny de joc de gespa natural en mal estat i molt sec, han tingut dificultats per trobar el camí de la porteria contraria. El Riudarenes ha obert el marcador aprofitant una de les poques oportunitats i els nostres han perdonat massa en els metres finals. Francesc Peracaula ha aconseguit l’ empat en els darrers instants de la primera part.

En la segona el domini ha continuat, però l’ ordenada defensa local i l’ infortuni han retardat els gols de la victòria, que han arribat primer en una gran rematada de cap de Victor i després en una excel•lent jugada col•lectiva culminada pel propi Victor que han premiat el millor futbol dels nostres davant d’ un rival que ha rendit per sobre del que reflecteix la classificació.

2 comentaris:

  1. El Riudarenes tambe a fet un molt bon partit aixo o primer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. crec que ha jugat molt i molt bè, el Riudarenes.

      Elimina