diumenge, 17 d’octubre del 2010

TONA 0 – FARNERS 3. ALIMENTANT L’ AUTOCONFIANÇA!

Segona victòria consecutiva per un equip que comença a creure en les seves possibilitats i que es refà d’ un inici de temporada desafortunat.

L’ equip s’ ha mostrat sòlit en el magnífic escenari de gespa natural de Tona. No ha permès oportunitats del rival en gairebé tot el partit i ha estat capaç de sovintejar amb perill l’ àrea contraria.

En el primer minut de partit Raúl ha enviat la pilota al travesser, i en la jugada següent Reyes rematava un corner a la xarxa obrint el marcador. S’ ha disposat d’ oportunitats per sentenciar el partit però el desencert en els metres finals mantenia viu a l’ equip local que ha tingut també els seus minuts de domini.

Però el Farners no podia deixar escapar l’ oportunitat de la primera victòria a domicili i en la segona part han arribat els gols de la tranquil·litat.

Una bona centrada de Raúl l’ aprofita el central golejador Reyes per fer el segon i el propi Raúl en jugada individual ha aconseguit el tercer davant de l’ alegria dels afeccionats del Farners que han viatjat a l’ Osona per celebrar el merescut triomf.


2 comentaris:

  1. Felicitats!!! Això comença a rutllar.

    ResponElimina
  2. Bé Farners Bé.
    Pròxim partit a casa a guanyar al rival
    Farners sempre endevaant

    ResponElimina