dilluns, 11 d’octubre del 2010

RODA DE TER 1 – JUVENIL “A” 4. LÍNIA DIRECTA !

L’ equip continua en bona línia de resultats en aquest inici de campionat, i aquesta jornada ha aconseguit la victòria a domicili quan ha estat capaç d’ adaptar-se a un terreny de joc regat per l’intensa pluja que ha propiciat un joc molt ràpid i on el futbol directa ha estat el més efectiu.
En la primera part l’ equip ha disposat de moltes i clares oportunitats de gol, però curiosament s’ ha arribat al descans amb resultat advers (1 a 0), doncs els locals si han aprofitat la seva ocasió.
Però en la segona, el joc del Farners, que portava sempre el pes del partit, ha obtingut el merescut premi. L’ equip ha optat per buscar amb reiteració la velocitat dels seus puntes i aquets han decidit. Eric ha marcat l’ empat i Ricky ha avançat als nostres. S’ ha sabut patir fins al final on en els darrers cinc minuts ha arribat la sentència, de nou Ricky i també Joel han situat els gols que certificaven que els tres punts viatjaven cap a Farners.