dilluns, 11 d’octubre del 2010

JORNADA AMB SORT DIVERSA

Una mica de tot en una jornada variada:

RACING BLANENC 2 – CADET “B” 4. No ha estat fàcil el partit a Blanes, doncs les reduïdes dimensions del terreny de joc i la forta pluja que ha fet acta de presència durant molts minuts s’ han sumat a un combatiu rival que ha arribat al descans amb avantatge de 2 a 1. En la segona l’ equip s’ ha mostrat superior i amb un futbol més directa a remuntat i ha sumat una nova victòria. Els gols els han aconseguit Albert Casellas (2), Ferran i Jaume Soler.

INFANTIL “A” 1 – PALAMÓS 2. La primera derrota de la temporada ha arribat producte de les indecisions defensives i de desaprofitar les moltes ocasions clares de gol que s’ han disposat. L’ equip però ha lluitat de valent fins al darrer segon de partit per l’ empat que no ha arribat. Angel Roca , de penal ha estat l’ autor del gol.
INFANTIL “B” 2 – SARRIA DE TER 5. Fluix partit dels infantils que s’ han vist superats pel seu rival. L’ equip ha treballat, però no ha estat encertat en defensa ni en atac, i no ha tingut opcions de plantar cara davant d’ un equip físicament superior.

INFANTIL “C” 4 – MONTESSORI 0. Bon inici de campionat pels infantils en la seva singladura a la segona divisió. El partit s’ ha resolt en les darreres parts, docs en la primera meitat el pal, el porter, i les errades han impedit inaugurar el marcador. Jose Flores(2) i Edu Masmiquel (2), han marcat els gols que han conduit l’ equip a una nova victòria.