diumenge, 17 d’octubre del 2010

JUVENIL “A” 5 – VIC RIUPRIMER 0. SIS MINUTS MÀGICS!

La primera part ha estat igualada, amb moltes alternatives, i sense ser molt brillant ha tingut ocasions en les dues àrees. Una bona jugada de pressió la culminat Jose Flores en el primer gol del partit, però dues grans intervencions del porter Sergi Bas eviten l’ empat. I els pals en les dues porteries eviten que al descans s’ hi vagi amb un resultat diferent al de 1 a 0.

Però el començament de la segona part del Farners ha estat espectacular, i en sis minuts l’ equip ha aconseguit quatre gols, de jugades molt lluïdes, que han sentenciat el partit. Dos gols de Jose Flores i dos espectaculars de Marcel Serramitja deixen el partit vist per la sentència.

La recta final del partit ha estat de control dels nostres amb la feina feta i de desesperació d’ un Vic Riuprimer que ha vist el partit massa costa amunt.

L’ inici de lliga està sent positiu, les victòries alimenten il·lusions, però cal tenir el suficient seny com per continuar tocar de peus a terra doncs la temporada tot just acaba de començar.