diumenge, 31 d’octubre del 2010

JORNADA DE CONTRASTOS EN INFANTILS!

FORNELLS 6 – INFANTIL “A” 3.  En una desastrosa darrera part els infantils han dilapidat tot el bon treball fet en la resta del partit. Les dues primeres parts han estat igualades, doncs malgrat que els nostres portaven més l’ iniciativa del joc els locals s’ han avançat en el marcador. En el tercer temps l’ equip ha desplegat el seu millor futbol i semblava que podia sentenciar el partit. Però una errada en defensa ha propiciat el 2 a 3 i ha donat pas al darrer període en que l’ equip ha desaparegut i ha acabat golejat. Els gols dels nostres els ha marcat  Francesc Peracaula (3).
PALAFRUGELL 3 – INFANTIL “C” 4. Victòria agònica en el darrer minut, en un partit amb alternatives amb iniciativa local al principi (1-0), avantatge visitant en el segon i tercer període (1-3),  patiment per la remuntada del Palafrugell (3-3) i gol salvador en el darrer instant per celebrar un triomf complicat. Edu Masmiquel, Joan Rotllan, Jose Flores i Anthony Torres han estat els autors dels gols. Podeu trobar informació més complerta del partit a aquest enllaç: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/
BANYOLES 4 - INFANTIL "B" 4. Malgrat avançar-se en el marcador i arribar al descans amb una avantatge de 1 a 4, s' ha hagut de patir de valent per mantenir el resultat doncs els locals han pressionat de valent i han dominat els darrers peíodes. Però la resistència del Farners no ha pogut impedir l' empat en el darrer minut. Soufian (2) i Oscar (2) han estat els golejadors que han servit per puntuar.