dissabte, 9 d’octubre del 2010

JUVENIL “B” 6 – COMA CROS 1. PRIMER SET!

Els juvenils han iniciat la lliga infringit un resultat tennístic al seu rival. Una golejada que s’ ha cimentada sobret tot en la segona part, doncs en la primera la resistència visitant ha sigut gran i durant molts minuts el 1 a 1 ha estat el resultat que ha reflectit el marcador.
Però trets els nervis del debut, en la segona, l’ equip ha anat imposant la seva superioritat, ha intentat sempre les triangulacions, el futbol de toc i ha estat eficaç de cara la porteria contrària aconseguint els gols que li han donat un còmode triomf per encetar la lliga.
Aleix Velasco, autor de dos gols, ha sofert una ferida al llavi i li han hagut de posar dos punts de sutura. La resta de gols els han marcat: Sergi Plans, Vinyets, Kevin Ballo i Marquez.