diumenge, 3 d’octubre del 2010

CAP DE SETMANA FARCIT DE GOLS DELS NOSTRES EQUIPS

Els gols han estat els protagonistes del cap de setmana dels nostres equips:
HOSTALRIC 0 – JUVENIL”B” 10. El darrer amistós de la pre-temporada pel juvenil ha servit per carregar la motxilla de la confiança, un assaig general profitós perquè l’ equip s’ ha retrobat amb el bon joc col•lectiu i també amb el gol. Segur que al campionat sortiran rivals molt més complicats, però en línees generals l’ equip va donar bones sensacions.

CADET “B” 6 – LLORET 1. Nou partit de superioritat dels cadets que s’ han imposat amb claredat al rival. El partit ha quedat resolt a la primera part amb el resultat de 5 a 0, i la segona ha sobrat doncs el marcador ha relaxat amb excés a un equip amb la feina feta. Albert Casellas (2), Oriol Mas, Oriol Sitjà, Ferran i Fauria han estat els autors dels gols.

INFANTIL “A” 7 – BISBALENC 1. El segon partit dels infantils s’ ha resolt amb golejada doncs l’ equip ha remuntat el gol inicial Bisbalenc i ha anat millorant amb el pas dels minuts, aconseguint sumar sis punts de sis en un inici de campionat somiat. Victor (3), Adam (2), Manel Jofré, i Francesc Peracaula han estat els golejadors.
LA SALLE G. 3 – INFANTIL “B” 3. Bon partit dels infantils que amb bones jugades ha dominat el partit en moltes fases. La llàstima és que l’ equip no sabut mantenir el resultat favorable en el darrer període i s`ha hagut de conformar amb l’ empat malgrat anar guanyant per 1 a 3. Moha (2) i Joan han marcat els gols.
INFANTIL “C” 12 – TRAMUNTANA 0. El Farners si que ha estat una ventada de superioritat futbolística i ha esborrat al rival del camp a mesura que ha anat sumant gols. Els gols els han aconseguit: Edu (5), Jose (3), Carvaial (2), Mito i Aliu. Per més informació d’ aquest equip us aconsellem visitar el molt interessant blog del seu entrenador: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/