dissabte, 9 d’octubre del 2010

FARNERS 3 - AVIÀ 1. VICTÒRIA!!

EL Farners ha guanyat! Aquesta és , sens dubte, la gran notícia de la jornada, han hagut de passar cinc jornades de lliga, deixar enrere infortunis, errades, mals arbitratges ... però ha arribat el triomf i la seva primera conseqüència és una enorme injecció de moral per a jugadors tècnics i afeccionats.
I la victòria té més valor perquè s’ ha produït en front al líder de la categoria, un rival que comptava els seus partits per victòries i que encara no havia encaixat cap gol en aquesta lliga.
El partit s’ ha posat complicat docs els visitants s’ han avançat en el marcador en el minut cinc de partit, però el Farners aquest cop si s’ ha sabut refer del gol inicial i amb esforç, treball i intensitat ha començat ha fer-se amb el comandament del partit i ha arribat l’ equilibri en el marcador amb el gol de Raúl.
La segona part ha començat millor doncs Ivan Fernández ha marcat el 2 a 1 que posava en avantatge al Farners per primer cop aquesta lliga.
I l’ equip, amb afany i solidesa ha sabut mantenir el marcador favorable i la sentència definitiva ha arribat a la recta final amb el gol de Carlos Lopez que ha permès celebrat el triomf al nombrós públic que avui ha presenciat el partit al Municipal de Santa Coloma de Farners.