diumenge, 26 de maig del 2013

SANT CRISTOBAL 2 – FARNERS 1. JA S’ ACABA!

Partit molt intranscendent per un Farners, que després de moltes temporades  viu un final de lliga molt tranquil.  Sense patiments per la part baixa i sense opcions per la part alta, donant la cara, però amb res en joc.
Per els locals, immersos en la lluita per eludir el descens , el partit si era important.  No obstant l' encontre ha estat molt igualtat i només un parell de jugades puntuals han permès als de Terrassa assegurar-se els punts en litigi.
Dos juvenils en l’ equip titular, demostració de que els nostres, a part de viure el present, miren al futur,  i poca fortuna en els metres finals.
El segon gol dels locals ha estat d’ aquells anomenats “fantasma” ja que els jugadors del Farners asseguren que la pilota no ha entrat, però el linier l’ ha concedit.

I l’ anècdota s’ ha produït en la darrera jugada del partit quan Marc Martin ha aconseguit el gol dels nostres,  l’ àrbitre primer l’ ha concedit, després s’en ha desdit al  veure que els jugadors del Farners no ho celebraven, el que l’ ha portat a pensar que potser no havia estat gol, i després l’ ha acabat donant ja que tothom l’ha advertit de l’ error. I xiulet final i a esperar el comiat de la lliga el proper diumenge a les 12:00 del migdia,  en horari unificat, al camp Municipal de Santa Coloma de Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada