dimarts, 14 de maig del 2013

L’ ASSEMBLEA DE SOCIS


S’ ha celebrat l’ Assemblea General del C.E Farners, amb una bona assistència de socis, i en la que la Junta Directiva ha exposat la gestió de la temporada.

Primer ha pres la paraula el secretari Joan Gispert, el qual ha llegit l’ Acta de l’ Assemblea anterior.

Després el president Xavier Bruset ha repassat l’ estat de compres, fent notar les dificultats econòmiques de la conjuntura actual, que han obligat a reduir el pressupost en les darreres temporades, no obstant això el club ha aconseguit mantenir la massa social i es preveu tancar la temporada sense dèficit.

El coordinador Jordi Ferragut ha fet l’ exposició del balanç esportiu de la temporada, positiu pel present i optimista pel futur, i ha anunciat que a final de temporada deixarà el càrrec que ha ostentat durant sis anys, donant gràcies als companys de junta, als entrenadors, i als socis per tant profitosa relació mútua al llarg d’ aquestes temporades. I ha rebut un càlid aplaudiment en un dels moments emotius de l’ acte.

També s’ ha anunciat la incorporació de quatre nous membres de junta que donaran un aire nou al club, en Gerard Espriu, en Berto Giraldo, en Xavi Morell i en Quim Puigdemunt.

Tots els temes s’ han aprovat unànimement sense cap objecció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada