diumenge, 5 de maig del 2013

CERDANYOLA 3 – FARNERS 0. FI A LA RATXA!

El Farners ha anat a Cerdanyola al pitjor dia, just en el que tenien tota la festa pel títol preparada, graderies plenes, ambient de luxe, .., masses inconvenients per poder continuar amb la ratxa de partits sense perdre com a visitant que durava tota la segona volta.
Tot i així els nostres han plantat cara durant molts minuts i el resultat final és enganyós. Banal ha estat a punt d’ obrir el marcador amb una rematada que el porter local ha tret espectacularment.  Un descuit defensiu ha proporcionat el primer gol local en la primera part.
I en la segona  l’ empat s’ ha pressentit durant molts minuts, de fet Guiti ha gaudit d’ una oportunitat molt clara i Almendros ha estavellat una pilota al travesser. La recerca de l’ empat ha donat opcions a la contra i els locals han tancat el partit  i assegurat el seu títol de lliga.

No hi ha cap ratxa que perduri eternament i si s’ ha trencat aquesta de positiva també podem confiar que el proper dissabte, a casa, es trenqui la ratxa negativa i s’ aconsegueixi una victòria que encara permeti continuar somiant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada