diumenge, 5 de maig del 2013

SORT DIVERSA EN CADETS!

ROSES 3 – CADET “A” 2. HA FALTAT QUELCOM!

Ensopegada del Farners a Roses en un partit en el que no han estat inferiors, que han pagat molt cares les seves errades, i en el que ha semblat faltar un punt d’ intensitat competitiva que els ha fet perdre molts duels individuals i les opcions a la victòria final.

Una primera part igualada l’ ha trencat el gol  local en la recta final de la primera part.
En la segona intercanvi  de cops, amb poca fortuna dels nostres davant de la porta contraria, i  encaixant  dos gols més. La resposta en forma dels gols aconseguits per Moha i Victor, ha estat insuficient per sumar quelcom de positiu.


CADET “B” 4 – CALDES 0. ...I PODIEN SER MÉS!

Els cadets han estat molt superiors al Caldes i han creat moltíssimes oportunitats de gol, l’ equip ha perdonat tant  que ha costat sentenciar la victòria. El marcador l’ ha obert Joan Coll en la primera part,  però el segon s’ ha resistit fins a la segona.
La victòria ha caigut com a fruita madura, ja que el joc dels nostres mereixia més tranquil·litat en el marcador. De nou Joan Coll, i també Javi Cozar i Victor Morales han estat els gols que en la segona part han arrodonit una victòria convincent, merescuda i fins i tot curta pel que s’ ha vist sobre el terreny de joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada