diumenge, 19 de maig del 2013

AIXÒ S’ ACABA, EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 1 – VILASSAR MAR 5. TIRANT LA TOVALLOLA!

Sense al·licients classificatoris i amb tres jugadors convocats pel primer equip, els juvenils han rendit a bon nivell en la primera part, on un golàs extraordinari de Miguel ha obert el marcador i l’ imatge de l’ equip ha estat positiva davant d’ un rival que es jugava la vida.

Però en la segona part, quan ha arribat el gol de l’ empat, les forces han començat a flaquejar i l’ empenta des visitants ha passat per sobre els nostres que han anat desapareixent del terreny de joc, per acabar encaixant la golejada.

JUVENIL “B” 7 . SANT HILARI 0. FINAL FELIÇ!


Golejada còmode del juvenil “B” que ha estat superior al rival i ha acabat la temporada amb un partit plàcid .
Bernat Ortiz ha obert el marcador al minut 8, i la dinàmica del joc ja ha fet presagiar un partit fàcil,  Jodi de la Barrera quatre minuts més tard i el propi Bernat a la mitja hora de joc han marcat dos gols més fruit de les successives oportunitats de gol generades.

Tònica semblant en la segona part en la que el Farners manava i disposava del rival, i els gols han anat pujant a un marcador incontestable. David Fauria ha marcat el quart, Aleix Urzai el cinquè, Guillem Brugué el sisè i  Albert Domingo ha aconseguit el  celebrat setè gol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada