diumenge, 12 de maig del 2013


CADET “A” 4 – BLANES 2. ELS JUTGES DE LA LLIGA!

Els cadets han guanyat als fins ara líders de la categoria i amb aquesta victòria han propiciat que el Banyoles es proclami campió de lliga.
El Farners ha estat superior al Blanes, també en una primera part molt competida i sobre tot en la segona . Victor ha obert el marcador en el primer quart d’ hora de partit, però els visitants han capgirat el resultat i ha calgut la gran reacció dels nostres per remuntar i posar el líder contra les cordes.
Nico ha empatat abans del descans i en la segona el Farners ha imposta el seu joc que li ha proporcionat dos gols de Joan Jiménez per rubricar una gran victòria.


QUART 2- FARNERS 2. SORTIDA EN TROMBA!

Com si fos una ampolla de cava al destapar-se el Farners ha sortit de manera explosiva i en nou minuts ja havia aconseguit dos gols, els dos obra de Marc Carballal. Però també igual que el cava un cop destapat, ha anat perden les seves bombolles i ha perdut intensitat.
Un gol, que no hauria d’ haver pujat al marcador ja que ha vingut precedit d’ una falta al porter, ha servit per empatar el partit i el Farners ha passat els seus pitjors minuts fins que ha arribat l’ empat a la segona part.  Després l’ equip s’ ha estabilitzat, s’ ha aposentat i ha sabut mantenir l’ igualada sense problemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada