diumenge, 5 de maig del 2013

CARA I CREU EN INFANTILS!


INFANTIL “B” 3 –RIUDARENES 0. Fi  A UNA GRAN TEMPORADA!

Els infantils han acabat la lliga amb una victòria clara davant del Riudarenes, triomf que permet al Farners aconseguir la segona posició, un gran èxit  per un equip format per jugadors de primer any. Per tant Felicitats a jugadors, entrenadors i també a pares i acompanyants!.

El partit ha estat ben resolt  per un Farners superior que ha obert el marcador aviat amb el gol de Xavi Morell,  que ha sabut controlar la resposta visitant en la primera part i que ha dominat en la segona part aconseguint dos gols més , obra d’ Albert Julia i Mamadou Drameh, que han assegurat una molt merescuda victòria.

VIC RIUPRIMER 9 – INFANTIL “A” 0. ESMICOLATS!

Els infantils han protagonitzat un partit molt fluix, en que han presentat resistència en la primera part, però que aquesta relativa fermesa s’ ha esmicolat en una segona part on els osonencs han passat per sobre els nostres i han infringit un seriós correctiu que tampoc podem dir sigui injust,  ja que l’ oposició del Farners ha estat clarament insuficient per poder competir en aquesta categoria.

Dos gols en la primera part i set a la segona han suposat la golejada encaixada pels nostres infantils dels que esperem, malgrat l’ intranscendència dels partits que resten, una millor actitud en els propers partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada