diumenge, 25 de març del 2012

LES PLANES 4 – FARNERS “B” 3. BATALLA CRUEL!

S’ havien jugat dos minuts de partit quan un jugador del Farners s’ ha dirigit al seu entrenador: “Això serà la guerra!”, i aquella frase visionaria ha definit molts moments del partit.
Les reduïdes dimensions del terreny de joc afavoreixen el futbol de contacte, la cridòria d’ un públic lliurat al seu equip, i la permissivitat d’ un àrbitre que el partit li ha anat molt gran han acabat de ser els ingredients d’ una batalla poc futbolística.
Les estones a que s’ ha jugat a futbol els nostres han estat protagonistes, de fet dos bons gols de Manel Fernández i Adrià Puig han situat el 0 a 2 al marcador. Però els locals han desenterrat la destral de guerra, han repartit estopa amb permitivitat, (Adrià havia d’ abandonar el terreny de joc amb un trau al cap al que se li han hagut de posar set punts de sutura) i el Farners ha desaparegut del partit en el tram final de la primera part on Les Planes ha empatat.
En la segona el Farners s’ ha refet, ha aguantat les envestides i Marc Tornaca ha marcar un nou gol que tornava avançar als nostres. Però ni la fortuna ni les circumstàncies estaven del nostre costat, les nombroses faltes en que el col·legiat  obsequiava als locals han tingut els seu ressò en el marcador, primer el gol de l’ empat i ja en el descompte, amb 9 jugadors visitants sobre el camp (Jordi Jofré expulsat i Mamadou lesionat amb els canvis exhaurits) ha arribat el gol de la victòria per Les Planes.
Resultat al marge, notes positives: el filial ha fet debutar un nou juvenil (Sergi Plans), i ha donat bona imatge futbolística i d’ equip col·lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada