diumenge, 4 de març del 2012

CADETS: CARA I CREU


BISBALENC 3 – CADET “A” 1. DESATINATS!

No els hi han sortit bé les coses als cadets que han perdut a La Bisbal per una suma de detalls que es han deixat sense premi.

Un gol encaixat aviat ha posat el partit costa amunt en una primera part en que l’ equip li ha costat trobar fluïdesa en el joc i que ha tingut poques oportunitats i domini altern.

També la segona ha començat amb un nou gol local, però llavors s’ han viscut els millors moments del Farners que ha agafat el comandament del partit i ha aconseguit, en un bon llançament de falta de Jaume Solé, un gol per l’ esperança, que s’ ha esvaït ràpidament quan un penal innecessari ha obsequiat al Bisbalenc amb el tercer gol que ha tallat els bons símptomes de reacció d’ un equip.

L’ equip li ha mancat un punt d’ intensitat imprescindible per puntuar en aquesta dura categoria.

CADET “B” 8 – RACING BLANENC 0. GOLEJADA PLÀCIDA!

Després de molts partits ajustats, carregats d’ emoció, els cadets han viscut un partit tranquil, gràcies a una sortida en tromba que ha posat el partit de cara i que ha deixat clar que els nostres guanyarien el amb autoritat.

Un gol rapidíssim als divuit segons han iniciat la golejada, i si en el minut catorze ja havia caigut el quart gol, ningú ha tingut dubtes de qui s’ enduria la victòria d’ un partit amb molt poca història.

Domini i successió d’ oportunitats han protagonitzat un partit en que el rival gairebé no ha inquietat l’ àrea local en cap moment.

Els gols de Dani (3), Adam (2), Jose, Victor i Joan han reflectit la superioritat dels nostres en un marcador contundent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada