diumenge, 25 de març del 2012

JAVI SALAMERO, NOU ENTRENADOR DEL GIRONA!


El fins avui entrenador del nostre Primer Equip ha estat l’ Home escollit pel Girona per intentar la difícil missió de salvar l’ equip d’ un descens al que sembla abocat.
Javi va arribar al nostre club la temporada passada on, juntament amb Pepe Muñoz, va aconseguir l’ històric ascens de l’ equip a Primera Catalana. 
Salamero ha estat un gran home de club, que ha treballat amb els entrenadors de la casa, ha confegit una plantilla molt jove, amb molta gent del planter,  que enguany està fent una bona temporada i és molt a prop d’ aconseguir l’ objectiu.
Sens dubte el club s’ ha enriquit  en formació, coneixements i prestigi amb l’ estada de Javi Salamero en aquestes dues temporades . El C.E.Farners li  està molt agraït per la tasca realitzada i li deixa les portes obertes de bat a bat per quan decideixi tornar.
Directius, entrenadors, jugadors i socis del Farners li  desitgen molta sort en la seva nova aventura i estem convençuts que si hi ha,  en el mon,  un entrenador que  pot evitar el descens del Girona aquest és en Javi Salamero.  
En els propers dies el club anunciarà oficialment el nom del nou màxim responsable tècnic del Primer Equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada