diumenge, 11 de març del 2012

FELIÇ CAP DE SETMANA PELS CADETS!

CADET “A” 2 – OLOT 0. ACTITUD GUANYADORA!


Bona imatge dels cadets que han superat a l’ Olot amb bona actitud i treball insistent ha anat vencent la resistència rival i aconseguint una victòria merescuda.

En la primera part han estat diverses les oportunitats de les que ha gaudit l’ equip, un cop de cap de Jordi de la Barrera, una rematada de Francesc Peracaula i un ú contra ú d’ Albert Casellas mereixien acabar en gol però aquest ha arribat en el llançament d’ un clar penal comés sobre Arnau Serrat i transformat amb precisió per Aleix Urzay.

I en la segona l’ equip ha insistit en la pressió i en l’ atac, no concedint oportunitats al rival, i després d’ una gran jugada elaborada, Nico ha marcat el gol que confirmava tres punts molt importants.

CALDES 3 – CADET “B” 8. PALLISSA MERESCUDA!

No han donat opcions al rival, han sortit a pel partit i ha merescut una còmode victòria que el referma, una setmana més, en el liderat de la classificació.

Ja en la primera part el Farners s’ ha mostrat superior i ha encarrilat el partit amb tres gols que han encarrilat amb folgança el resultat, potser aquesta comoditat ha relaxat l’ actitud dels nostres en l’ inici de la segona part, on han concedit algunes badades que els locals han aprofitat per entrar al partit en una fase d’ intercanvi de gols. Però ràpidament s’ ha tornat al guió inicial on l’ equip s’ ha posat les piles necessàries per no donar opcions a cap sorpresa i arribar per segona setmana consecutiva a la xifra de vuit gols a favor.
Els gols els han aconseguit Victor (2), Adam (2), Joan (2), Dani i Àngel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada