diumenge, 25 de març del 2012

PLUJA DE GOLS EN CADETS!


CALA GUIDÓ 6 – CADET “A” 5. MOLTS GOLS I MASSES REGALS!


Festival de gols a Cala Guidó, en un partit en que els nostres han aconseguit portar-ne el pes,  arribar amb perill, transformar varies de les oportunitats disposades però els regals al darrera han condemnat  l’ equip  a una derrota despietada.


El partit ha començat bé amb una rematada a boca de gol de Marc Hortelano que ha obert el marcador,  i l’ equip ha gaudit d’ oportunitats per fer el segon, però una pilota mal rebutjada en defensa ha suposat l’ empat. El Farners s’ ha refet bé del primer contratemps, ha tornat a dominat  i Mamadou ha marcat dos gols que semblaven encarrilar el partit. En el darrer segon de la primera part una nova badada concedia un nou gol quan l’ equip havia fet mèrits per anar al descans amb una avantatge més ample.
A l’ inici de la segona part els locals han sortit amb empenta i han marcat l’ empat, i un penal innecessari els avançava en el marcador.  De nou el Farners ha pres el comandament, Mamadou tornava a restablir l’ empat, i quan semblava que es podia acabar guanyant, s’ han encaixat dos gols increïblement absurds que han tirat pel terra el bon treball de l’ equip. El golàs de Jaume Solé en el darrer minut ha estat insuficient per treure rendiment del partit.

CADET “B” 8 – PB LLORET 0. BRILLANTS I CONTUNDENTS!
Molt bon partit dels cadets que han esmicolat la resistència visitant amb jugades brillants i encert rematador.
La primera part ha estat més igualada, Victor ha obert el marcador en els minuts inicials i  el mateix Victor ha aconseguit el segon abans del minut deu.  Però malgrat l’ avantatge els de Lloret  han plantat cara.
Però la segona part dels nostres ha estat fantàstica, jocs de combinació, participació col·lectiva i  grans jugades i en conseqüència han arribat els gols fins aconseguir que el rival llancés la tovallola davant l’ allau futbolístic local. Victor (2), David (2), Francesc i Adam han estat els golejadors de la segona part.
http://joan-herrera.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada