diumenge, 4 de març del 2012

JUVENILS: JORNADA D’ EMOCIONS!

JUVENIL “A” 3 – VIC RIUPRIMER 2. ESPERIT DE LÍDER!

Els juvenils ens han obsequiat amb un partidàs carregat d’ emocions que ha tingut un final feliç per un equip que ha desbordat esperit de treball i ambició, capaç de capgirar per dues vegades un resultat advers, per acabar sumant tres punts que el mantenen comandant de forma provisional, supressiva i històrica la classificació de la Preferent juvenil.

La primera part ha estat equilibrada amb un equip visitant que ha donat bona impressió i que s’ ha avançat en el tram final amb un bonic gol.

Però la segona ha estat formidable, un Farners amb molta ànima, ha empatat el marcador amb un gol extraordinari després d’ una jugada individual espectacular de Sergi Alsina que remata amb precisió Jose Flores. Però els de Vic s’ han tornat ha avançar en una jugada aillada que ha despertat novament l’ ambició dels nostres.

Ha arribat l’ empat oportú de Rúben Cimbron després de desaprofitar un penal, i l’ equip ha seguit pressionant de valent, sense conformar-se, i ha obtingut premi en una gran jugada de Miguel Mayor que ha sabut culminar amb encert i precisió Joel Salas que ha aconseguit un gol important que s’ ha celebrat amb eufòria.

VILOBÍ 2 – JUVENIL “B” 4. SERVEIS MINIMS!

Els Juvenils han guanyat a Vilobí, i segurament el resultat ha estat el millor d’ un partit fluix, que ha donat l’ impressió que els nostres s’han agafat amb massa suficiència i que han guanyat quan han premut l’ accelerador en el moment que s’ ha complicat el partit. És a dir, el Farners ha fet el mínim que calia per guanyar el partit però no ha ofert la seva millor imatge futbolística.

Els de casa, especialment motivats, s’ han avançat en el marcador, però el Farners ha capgirat el marcador deixant clara la superioritat malgrat el futbol millorable. En la segona part el Vilobí ha tornat ha marcar, però la victòria no ha perillat sinó que s’ ha acabat apuntalant.

Oscar Parcet, Kevin Ballo, Bernat Ortiz i Quim Bardalet han estat els autors dels gols del Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada