diumenge, 4 de març del 2012

FARNERS “B” 1 – SANT HILARI 3. EMPANADA I ENSOPEGADA!

És moment d’ utilitzar els tòpics de sempre: “ el futbol és així “, “Els excessos de confiança es paguen”, “Els derbis són imprevisibles”.... Però el cert és que el futbol ens va obsequiar amb una gran sorpresa en la que els cuer de la categoria va aconseguir la seva segona victòria de la temporada a costa d’ un Farners desconegut que va regalar la primera part per acabar perdent de forma inesperada.

La primera part va ser anodina, sense cap ritme, i ambdós equips que semblaven dedicar-se a deixar passar els minuts sense oportunitats en les àrees. Però en el darrer minut d’ aquesta primera part els visitants van marcar de córner directe i situaven la sorpresa en el marcador.

En la segona part el Farners va voler canviar el ritme, però el marcador en contra precipitava en excés les seves accions, i per acabar-ho d’ adobar un nou córner situava un preocupant 0 a 2 . A partir d’ aquí el partit es va convertir en una successió d’ atacs desesperats que s’ estrallaven repetida i increïblement en el porter i els defensors visitants. Jaume Vazquez va rematar el gol del Farners i moltes oportunitats es van desaprofitar de forma inversemblant Jou i Jofré estan molt a prop del gol de l’ empat que no acaba arribant i si que ho fa el tercer del Sant Hilari ja en el temps de descompte i amb l’ equip llançat infructuosament a l’ atac.