diumenge, 16 de gener del 2011

VICTÒRIES EN JUVENILS!

JUVENIL “A” 3 – ARGENTONA 1. GOLASSOS I PUNTASSOS!

Tres punts molt importants, per acabar amb tranquil•litat la primera volta, són els que han aconseguit els juvenils en un partit en el que hi ha hagut una mica de tot però en el que podríem destacar l’ espectacularitat dels gols aconseguits.

Ja en els compassos inicials l`equip ha gaudit de oportunitats molt clares per inaugurar el marcador, el gol s’ ha fet esperar però ha valgut la pena, ha estat un xut de volea parabòlica des de molts metres fora l’ àrea de Restru el que ha obert el marcador,

Però l’ infortuni ha fet que els visitants empatessin el partit en un gol en pròpia porteria, abans del descans.

Ja en la segona un gran llançament de falta de Sergi a l’ escaire ha tornat a posar en avantatge al Farners, i aquest cop l’ ha sabut administrar, doncs les merescudes expulsions de dos jugadors visitants a falta d’ un quart d’ hora pel final del partit han aplanat el camí de la victòria refermada per un bon gol de Marcel Serramitja.

AMER 0 – JUVENIL “B” 3. PERDONANT LA GOLEJADA!

Sempre ha donat l’ impressió de que el Farners era molt superior i que s’ enduria el partit amb facilitat, però l’ equip no ha estat especialment brillant ni inspirat i no ha sabut traduir l’ aparent supremacia amb un marcador més eloqüent.

L’ equip però ha anat millorant en el transcurs del partit i ha aconseguit més fluïdesa a mesura que passaven els minuts.

Àlvaro de corner directe, Sergi Plans i Aleix Velasco han estat els autors dels tres gols que mantenen l’ equip en les posicions capdavanteres de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada