diumenge, 9 de gener del 2011

SABAT 2 – JUVENIL “A” 1. ALLÀ, COM SEMPRE!.

Els juvenils s’ han desplaçat a Germans Sàbat on s’ han trobat el mateix reduït camp de sempre, on s’ ha presenciat molt poc futbol, com és habitual, i el partit s’ ha decidit per un penal inexistent que no ha vist ningú i s’ ha inventat un linier que casualment era ex-jugador del Gironès-Sabat, és a dir hi ha hagut atracament arbitral, com sempre!.

El partit no ha estat vistós, i els locals han portat l’ iniciativa en la primera part, però el Farners s’ ha avançat en el marcador amb una precisa rematada de Ricky. El Sàbat ha disposat de bones oportunitats durant la primera part, traient molt rendiment de les seves armes en aquell camp: corners i fores de bandes. I en un córner ha arribat l’ empat.

I en el darrer segon de la primera part el Farners ha disposat de la gran ocasió però un jugador ha tret sota pals una pilota quan el gol ja es cantava.

En la segona les forces s’ han equilibrat doncs la defensa visitant ha millorat i no ha passat problemes, i un partit condemnat a l’ empat s’ha decidit per la decisió inventada per un jove i agraït jutge de línea que sense cap vergonya ha facilitat el triomf local.

I ja en el darrer minut, amb l’ equip amb deu homes per la discutible expulsió de Joan, Ricky ha entrat a l’ àrea i la seva centrada tocava en el braç d’ un jugador local però no s’ ha assenyalat penal i el partit s’ ha acabat.

El Farners no ha fet un partit per guanyar, li ha costat adaptar-se a les dimensions del terreny de joc, i segueix costant-li molt puntuar en els desplaçaments, però sense cap mena de dubte la jugada que ha decidit el partit ha estat una autèntica invenció i una absoluta vergonya que no per habitual en aquell camp és menys denunciable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada