diumenge, 30 de gener del 2011

BALANÇ POSITIU PER LA JORNADA D' INFANTILS!


BISBALENC  1 – INFANTIL “A” 6. SENSE SORPRESES!


Els infantils han fet bo el pronòstic i s’ han endut la victòria de manera merescuda del camp de La Bisbal, malgrat que els locals s’ han avançat en el marcador abans del primer minut de joc, tal i com va passar en el partit de la primera volta.
Però l’ equip ha sabut reaccionar i ha sabut imposar la seva superioritat i reflectir-la en el marcador. El Farners ha tingut problemes en la construcció del joc, docs es troba més còmode a la contra, però no ha patit mai pel resultat ja que ha dominat en el joc i en el marcador, i ha sumat una nova victòria que el situa en la zona alta de la màxima categoria del futbol infantil.

Els golejadors han estat: Francesc Peracaula (3), Victor, Jose Medina i Dani Escalera.

INFANTIL “B” 1 - LA SALLE GIRONA 4. SUPERATS!

Malgrat avançar-se en el marcador amb gol de Kareem, i disposar d’ oportunitats clares al llarg de tot el partit per aconseguir més gols, els visitants han superat amb claredat als nostres infantils ja que han estar més efectius davant la porteria contrària i també més intensos en la disputa de les pilotes dividides de l’ encontre. L’equip no ha tingut el millor dia i els gironins s’ han emportat el partit justament.

TRAMUNTANA 1 – INFANTIL “C” 4. SUPERIORS!

Sense fer un partit espectacular els infantils han superat clarament a un adversari reforçat respecte a l’ equip de la primera volta. El Farners ha dominat el partit i el marcador i no ha passat masses ensurts, tot i que la dinàmica del partit no acompanyava a la brillantor del joc. L’ equip no ha passat angunies per aconseguir un nou triomf que el consolida en la privilegiada tercera posició de la classificació, la qual cosa per un equip de primer any és extraordinari. Els gols els han aconseguit: Abel, Edu, Marc i Jose.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada