diumenge, 23 de gener del 2011

TURÓ DE LA PEIRA 3 – FARNERS 1. FRENADA!

Segona derrota consecutiva per un Farners que veu frenada la seva ratxa impressionant de resultats, i deixa clar que mantenir-se en les posicions de privilegi no serà fàcil en aquesta segona volta que ara comença.
El camp del Turó de la Peira és complicat, petit, de terra, amb un públic que pressiona, i  mentre els locals es troben a gust en aquest ambient els nostres mai s’ han trobat còmodes, i s’ els ha vist cohibits i lluny del seu millor rendiment.
El Farners no ha estat afortunat en les primeres bones oportunitats on Marc Martín i Carlos Lopez han estat molt a prop del gol. Però en el tram final de la primera part el Farners ha encaixat dos gols que han marcat el rumb del partit.
En la segona l’ equip precipitat ha pres molt riscos a la recerca d’ un gol que no ha arribat i els locals han sentenciat a la contra. Un gol en la recta final de Pitu Riart han estat insuficient per treure botí d’ un partit en el que res ha sortit de cara.
Tot i que encara queda molta lliga per davant, el proper partit de lliga s’ ha convertit en transcendental, el proper dissabte a les 4 de la tarda a Santa Coloma de Farners:  C.E.FARNERS –  GRANOLLERS.  Partidàs!.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada