diumenge, 9 de gener del 2011

JORNADA DIVERSA EN INFANTILS!


E.F.S.FELIU G. 4 - INFANTIL “A” 1. PAGANT UN MAL COMENÇAMENT!

Els primers minuts de partit han estat decisius, doncs l’ equip descol•locat, ha encaixat dos gols i aquets han estat una llosa massa pesada i han condicionat el partit. Els nostres que han estat superiors en molts moments han aconseguit reduir diferències amb el gol de Pau i han entrat al darrer tram de partit buscant desesperadament el gol de l’ empat, ha estat llavors quan, a la contra, els ganxons han decidit el partit amb dos gols més

INFANTIL “B” 6 – BELL.LLOC 2. GOLS I BON FUTBOL!

Bon partit dels infantils que s’ han mostrat superiors als seu rival, dominant bona part del partit, i combinant les jugades de triangulació amb els gols de bella factura. Només un relaxament en el tram final del partit han permès els gol de l’ honor visitant que mai han posat en perill el merescut triomf.

Els golejadors han estat: Edu (2), Moha (2), Souphian i Javi.

PORQUERES 3 – INFANTIL “B” 2. MASSES REGALS!

Potser encara absorbits per l’ esperit nadalenc, els infantils han fet diversos regals defensius que els locals han aprofitat a la perfecció per endur-se el partit. De res ha servit el domini, la possessió de pilota i el bon treball ofensiu, doncs els locals han estat efectius aprofitant les facilitats i han deixat sense puntuar als nostres, doncs els gols de Marçal i Edu Masmiquel han resultat insuficients per equilibrar el marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada