diumenge, 16 de gener del 2011

BONS RESULTATS EN INFANTILS!

INFANTIL “A” 4 – QUART 0. AMB NOCTURNITAT I SUPERIORITAT!

En el poc habitual horari de les 19:30 del dissabte, degut a l’ atapeïment de partits a Santa Coloma, els infantils han fet un bon partit i s’ han endut una merescuda victòria. L’ equip, per fi, ha sortit el camp endollat, amb bona actitud, i ja ha encarrilat el partit des de la primera part amb dos gols. L’ encontre també ha tingut fases d’ equilibri en les que l’ equip s’ ha mostrat sòlit defensivament i ha sabut aprofitar les seves oportunitats per sentenciar. Els gols han estat aconseguits per Pau (2), Manel i un jugador visitant en pròpia porta.

COMA CROS 0 - INFANTIL “B” 2. TRIOMF SENSE LLUENTOR!

No ha estat un partit especialment brillant, en el que les imprecisions han sovintejat, però el Farners ha merescut la victòria obtinguda amb els gols d’ Edu i Karim en la fase inicial del partit. En la resta l’ equip no ha jugat amb fluïdesa però ha sabut controlar a l’ equip local i mantenir la renda que li ha donat el triomf.


INFANTIL “C” 2 – VILAMALLA 1. RETROBAMENT AMB EL BON FUTBOL!

Després’ unes jornades en que l’ equip no lluïa el seu millor futbol,  els joves infantils han tornat a exhibir les seves armes de joc combinatiu i bon tracte amb la pilota i han aconseguit un triomf complicat i merescut.  Els de Vilamalla no han posat les coses fàcils i un penal els han permès igualar el gol inicial dels locals,  però amb paciència i criteri l’ equip ha elaborat bones jugades i ha obtingut el premi del triomf.
Jose Flores i Mito han estat els autors dels gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada