diumenge, 9 de gener del 2011

SILENC 3 – FARNERS “B” 5. GRAN DERBI I GRAN RESULTAT!

Amb una gran expectació s’ ha disputat el derbi en el que el filial del Farners ha aconseguit una maneta de gols i un gran resultat que suposa la quarta victòria consecutiva de l’ equip.

La primera part ha estat equilibrada i s’ ha arribat al descans amb empat a 1 gols. Però en la segona els nostres, encoratjats pels molts afeccionats desplaçats de Santa Coloma, han sortit en tromba i han aconseguit els gols que situaven el 1 a 4 en el marcador i que decidien el partit.

El domini i la superioritat del Farners era total, però els locals no es donarien per vençuts i han aprofitat un regal defensiu per entrar en el partit i han sabut posar emoció amb un segon gol, però els nostres no s’ ha deixat sorprendre i ha culminat el festival golejador amb el cinquè gol que arrodonia la merescuda victòria.

Els gols els han aconseguit: Marc Tornaca (3), Manel Fernández i Jordi Artau.