diumenge, 19 de desembre del 2010

SENSE SORT EN INFANTILS!

TORDERA 5 – INFANTIL “B” 0. SUPERATS!

Els infantils, que han afrontat el partit amb moltes baixes, no han pogut evitar la derrota a Tordera on els locals han dominat, han portat el pes del partit i han aconseguit un còmode resultat favorable. Els nostres ho han intentat, han lluitat també amb el marcador en contra, però no han pogut evitar que la superioritat del rival es reflectís al marcador.

INFANTIL “C” 1 – SANTA EUGÈNIA 2. MEREIXIEN MÉS!

Un rival superior físicament ha sabut mantenir la renda de dos gols aconseguida en la primera par per endur-se el partit. Els nostres han fet una bona segona part, han dominat , han creat oportunitats però només han aconseguit un gol (Joan Rotllan n’ ha estat l’ autor) i s' han quedat sense puntuar. Tot i ser difícil fer valoracions amb el resultat en contra, cal ser optimista pel joc desplegat per l’ equip.

INFANTIL “A”  0 – SABAT  4. BATUTS A L’ AIRE!
Quatre gols, tres d`ells aconseguits en rematades de cap en jugades de pilota parada han servit als visitants per reflectir en el marcador la seva superioritat.
Casualment el Farners ha fet el mateix resultat contra els dos equips que venen de divisió d’ honor, plantant cara i finalment superats. Però l’ esperit de treball de l’ equip ha estat en la línea del que cal exigir-li.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada