diumenge, 12 de desembre del 2010

ELS CADETS TAMBÉ GUANYEN!

CADET “A” 1 . CA LA GUIDÓ 0.  EN LÍNEA ASCENDENT!

Partit molt complert dels cadets que han batut al segon classificat en un partit complicat.

El partit ha tingut moltes fases d’ equilibri, un equip visitant fort i amb velocitat a la davantera ha posat a proba a un Farners molt ben assentat en el camp, i que amb treball, esforç, i ordre defensiu ha defensat amb solidesa i ha estat capaç de crear oportunitats a la porteria contrària.

Un gol d’ Aleix Coromines, ja en la segona part, ha decidit el partit, perquè l’ equip ha duplicat esforços i ha defensat amb fermesa l’ avantatge, i no s’ hauria d’ haver patit tant si s’haguessin aprofitat alguna de les diverses oportunitats que ha disposat en els contracops.

El Cadet està mostrant una millora progressiva jornada a jornada per la que cal felicitar a tècnics i jugadors, als que també cal encoratjar a continuar en aquest camí.

CADET “B” 5 – SUSSANENC 1. JA PORTEN CINQUANTA GOLS!

Sense comptar el partit pendent d’ acabar amb el Palafolls, l’ equip ha disputat onze partits i arriba a la rodona xifra dels cinquanta gols marcats, això dona mostres de la bona trajectòria d’ aquest equip cadet, que amb jugadors de primer any, està realitzant una gran temporada.

Ara bé, encara te marge per millorar, doncs en els partits alterna fases de bon futbol amb altres d’ imprecisions quan el contrari pressiona en el marcador.

Dos gols en el tram inicial semblaven encarrilar amb comoditat l’ encontre, però el gol visitant ha fet aparèixer nervis i errades. El tercer gol, abans del descans, ha estat un bàlsam per retrobar-se amb el bon joc i viure una segona part tranqui-la i amb el bon futbol de toc i combinatiu que caracteritza l’ equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada