diumenge, 5 de desembre del 2010

JORNADA DE GOLS PELS INFANTILS

INFANTIL “A”  7 – ARBUCIENCA 0. EXHIBICIÓ DE SUPERIORITAT!
Només a la primera part els visitants han pogut plantar cara a un Farners superior, que,  quan ha estat capaç de realitzat bones combinacions i buscar el joc per les bandes, ha anat superant amb claredat l’ avançada defensa de l’ Arbucienca.

Gols bonics, oportunitats desaprofitades, algunes per la gran actuació del porter visitant, i clar domini del joc, ha estat la tònica d’ un partit que serveix per sumar tres punts més a la taula classificatòria i consolidar l’ equip en la zona tranquil•la.

Adam (3), Victor (2), Francesc i David han estat els golejadors del partit.


GEIEG 4 – INFANTIL “B” 3. DE PODER A PODER!
Bonic  partit, entretingut i amb alternatives, dos equips plantejant un futbol de tu a tu, oportunitats per les dues bandes i emoció fins al darrer segon.  Els nostres han tingut oportunitats en tot moment, però en els metres finals s’ han esfumat les opcions de puntuar.  L’ equip ha mostrat bona actitud i bones intencions futbolístiques. Moha i Javi han aconseguit dos gols i els locals s’ en han fet un en pròpia porta,  però ha esta insuficient per obtenir premi a l’ esforç realitzat.

INFANTIL “C” 6 – PERALADA 1. VA PER TÚ EDU!

Pel  futbolista Edu Masmiquel ha estat una setmana complicada, ingressat des de dilluns a l’ hospital, però donat d’ alta el divendres a punt per poder fer el que més li agrada: jugar a futbol!.
I és el que ha fet al costat dels seus companys d’ equip que han superat amb claredat al rival i han sumat una golejada que ha ajudat a fer pinya al voltant de l' amic.  Són aquestes històries boniques que el futbol i els llaços d’ amistat entre companys ens deixen de tant en tant.
Golejadors: Marçal, Edu, Josep, Joan Rutllan i Aliu (2).
 No deixeu de visitar el blog de l' entrenador de l' equip:  http://eduardmasmiquel.blogspot.com/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada