diumenge, 5 de desembre del 2010

FARNERS 3 – CASSÀ 0. GOLS PER SOMIAR!

Tres gos molt bonics han servit al Farners per imposar-se amb claredat a un rival voluntariós, i continuar en la zona de privilegi en la taula classificatòria que permet alimentar el gran somni de l’ ascens a Primera Catalana.

No deixa de ser curioses les voltes que dona el futbol en poc temps. Els de Cassà, només mig any enrere estaven a Tercera Divisió i els nostres aconseguien mantenir per primera vegada a la seva història la categoria de Preferent, i ara el Farners supera, amb diferència ,als de Cassà i es permet l’ il•lusió de pensar en un ascens molt complicat.

I el que referma l’ il•lusió de la gent de Farners es veure com les victòries del seu equip s’ aconsegueixen amb la participació de tanta gent de la casa: Ahir van jugar Riart, Isaac, Carlitos, Martin, Raúl, Ricky, Artau i Fajardo i només les lesions han impedit la segura participació de Surós i Ivan. Un gran èxit de la pedrera del club que s’ han d’ apuntar els gairebé 30 entrenadors que hi estan treballant amb eficàcia. Clar que seria injust no esmentar els altres jugadors que sumen talent i experiència, i els tècnics que saben combinar el cocktail amb mestratge.

Però, tranquil•litat, queda encara molta temporada i haurà molts moments per decebre’ns i tornar-nos a il•lusionar, però segurs de que aquest treball, i la suma d’esforços, a voltes no aniran acompanyats de resultats immediats, però són el moto per aconseguir un club cada dia millor.

Del partit destacar que els visitants no han gaudit de cap oportunitat de gol en tot l' encontre i el Farners ha imposat la seva superioritat amb tres grans gols: Una bona jugada de Ricky rematada amb precisió per Carlos Lopez ha estat el primer. Una triangulació perfecte entre Raúl, Cristian Mora i Butra ha suposat el segon, i una genialitat de Raúl després d’ un bon control ha estat el tercer i definitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada