dilluns, 27 de desembre del 2010

PRIMER BALANÇ


La pausa Nadalenca, que cau a falta de poques jornades per acabar la primera volta, convida a fer un primer balanç de la temporada dels nostres equips, i en una combinació de dades objectives i sentiments subjectius, aquesta és el nostra valoració:

EL PRIMER EQUIP: Sense cap mena de dubte està en una trajectòria ascendent, després d’ un inici de lliga titubejant, l’ equip porta set jornades consecutives invicte, de les quals cinc son victòries, i es troba en la privilegiada zona d’ ascens. El joc de l’ equip convida a l’ optimisme i els tècnics han sabut conjuntar bons futbolistes amb molta gent del planter. Ens hauríem de remuntar a moltes temporades enrere, més enllà d’ una dècada, per veure tants jugadors de casa en el primer equip!, i si això es conjunta amb que l’ equip està situat en la millor classificació de la seva història hem de parlar de balanç molt positiu. El primer èxit de la temporada ja està assolit , i si és pot arrodonir amb un ascens a Primera Catalana seria històric! . Per tot el club és un luxe tenir en el primer equip tècnics del nivell de Javi Salamero, Pepe Muñoz i Lluis Romero.

EL FARNERS “B”: Pel filial està essent un any complicat, canvis a la banqueta i lesions estan condicionant la trajectòria d’ un equip que després d’ un bon inici ha passar per un esvoranc de joc i resultats. Les tres victòries consecutives en les tres darreres jornades han fet recuperar estabilitat en la taula classificatòria, però l’ equip encara no es troba exhibint el seu millor futbol en una categoria complicada. Cal esperar que amb la bona actitud dels jugadors, el mestratge de l’ Edu Masmiquel a la banqueta i el suport incondicional dels “holligans”, l’ equip ens seguirà obsequiant a grans i emocionants tardes de futbol. Cal recordar que el Farners és el club de la província de Girona que té el Filial en la categoria més alta. Com a part positiva hem de recordar que ja són molts els juvenils que enguany han debutat a la sergona Territorial: Tomas, Cayró, Albets, Camps, Harunah, Serramitja, Roca...

EL JUVENIL “A”: Per segona temporada el juvenil viu el somni de jugar a la Categoria Preferent, i ens està obsequiant amb dues cares diferenciades, a casa i als desplaçaments. A Santa Coloma l’ equip ha aconseguit 5 victòries i només ha cedit dos empats i en canvi a fora només ha sumat una victòria. L’ equip es troba instal•lat al bell mig de la taula classificatòria i tot fa pensar que es pot perllongar el somni una nova temporada. Els jugadors han mostrat bona actitud i treball en tots els partits, però l La incorporació de Ricky al Primer Equip ha restat talent ofensiu. Segur que la bona tasca dels entrenadors Dani Moraño i Isaac Romaní ajudarà a continuar sumant esforç i a millorar en lluïment per tal d’ arribar a final de temporada sense sobresalts.

EL JUVENIL “B”: Una temporada molt complicada per haver de gestionar una plantilla llarga s’ està superat amb èxit per la bona actitud dels futbolistes i l’excel•lent administració dels jugadors per part dels entrenadors Benet Simon i Paco Rueda. En el capítol de resultats l’ equip s’ ha situat en el grup capdavanter de la classificació amb 8 victòries i només dues derrotes, el que fa preveure una emocionant segona volta. A més l’ aportació al Filial i al Primer Equip, on ja ha debutat Tomàs,  també han estat notes molt positives en el Haver de l’ equip.

EL CADET “A”: També es troba en línea ascendent de joc i resultats, l’ equip no només està complint amb escreix l’objectiu marcat de mantenir la categoria sinó que treu al cap a la zona alta classificatòria plantant cara a tots els equips. El cadet es mostra com un equip sòlit, ben posicionat i que sap que el seu èxit passa per una despesa d’ esforç molt generosa. Segur que el treball dels tècnics Lluis Romero i Marc Tello continuarà encaminat en persistir en aquesta línea que permetrà continuar gaudint amb l’ equip i ser capaç de trencar la irregularitat mostrada.

EL CADET “B”: Sense objectius classificatoris està fent un inici de temporada excel•lent amb onze victòries i només un empat i una derrota, i això amb un equip de primer any té un enorme mèrit. Els entrenadors Lluis Padrós i Ivan Fernàndez han apostat pel futbol de combinació i està obtenint bons resultats, tenint molt clar que cal mantenir l' aposta encara que ,(Esperem que no passi), els resultats  donin l’ esquena. L’ equip es troba co-liderant la classificació, però l’ objectiu continua essent el creixer futbolísticament i la formació i l' aprenentatge dels futbolistes.

L’ INFANTIL “A”: L’ equip s’ estrena en la màxima categoria del futbol infantil, i s’ ha mostrat competitiu amb tots els rivals, ha alternat grans partits amb altres menys brillants, però ha deixat clar que es pot quedar en la categoria sense sobresalts. Els entrenadors Tete i Gasca hauran de continuar exigint la combativitat i esforç als futbolistes per mantenir la línea de joc i resultats millorant l’ irregularitat i reduint els alts-i- baixos.

L’ INFANTIL “B”: Balanç molt positiu d’ un inici de temporada que es mostrava complicat per la heterodòxia composició d’una plantilla molt curta amb la que s’ enfrontava la competició. L’ equip és un clar exemple de l’esperit de club que han mostrat tots els futbolistes infantils del Farners, la correcta col•laboració dels entrenadors dels diferents equips, i la bona gestió de vestidor que han portat a terme els tècnics Raul Rueda i Ferran Murgadella. Queda molt camí a recórrer aquesta temporada però la satisfacció que futbolistes i pares/mares han mostrat vers l’ equip ens fa ser optimistes per la trajectòria de l’ equip que evidentment no va lligada al resultadisme sinó al gaudi dels seus integrants.

L’ INFANTIL “C”: Un equip que ha lluït sobre tot la bandera del bon futbol, un conjunt de primer any que s’ ha consolidat en una categoria històricament complicada en el nostre club, però que per sobre de tot s’ identifica amb el joc de conjunt i rep lloances en molts camps. Amb l’ objectiu de la permanència ja aconseguit en menys de mitja temporada, segur que el “mister” Edu Masmiquel seguirà treballant en la formació des futbolistes que la temporada vinent poden jugar a la màxima categoria del futbol infantil.

ELS EQUIPS ALEVINS: Estant afrontant de forma reeixida una temporada complicada, plantilles curtes i molt d’ esforç. L’ Aleví “A” que està competint en la màxima categoria i de moment amb bona fortuna doncs aconsegueixen consolidar-se en la Primera Divisió la qual cosa seria un gran èxit i premi al bon treball de Joan Herrera i els seu jugadors. L’ Aleví “B”, que ja s’ ha assegurat la permanència a la complicada segona divisió, té objectius molts centrats en l’ aprenentatge, la formació i la millora del nen futbolista i Eric Surós continuarà treballant en aquest sentit i començarà a preparar als esportistes per la competició. L’ Aleví “C” també està realitzant una bon començament de competició, incorporant a molts benjamins, Aitor Sánchez condueix amb èxit els primers passos dels nostres futbolistes en el Futbol Federat.

A aquestes alçades de la temporada tots els nostres equips complirien amb escreix els objectius marcats, ara bé queda encara més de mitja temporada per davant i segur que ens queden per viure moltes emocions, derrotes, victòries, èxits i desencisos, però estem convençuts de que el treball i l’ esforç dels nostres jugadors, la tasca dels entrenadors esmentats, i el suport de pares/mares i afeccionats ens ajudarà a gaudir amb il•lusió d’ una bona temporada.

No us perdu el nostre enllaç: LES VALORACIONS DE LA TEMPORADA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada