diumenge, 12 de desembre del 2010

GIRONELLA 1 – FARNERS 1. PUNT I FINAL!

El Farners continua sumant, i continuarà una setmana més situat, per tercera jornada consecutiva, en zona d’ ascens a Primera Catalana. I el punt s’ ha rescatat just avans del xiulet final de partit en una ressolució molt emocionat.

El partit ha estat molt equilibrat, intens però amb comptades oportunitats de gol. La jugada polèmica s’ ha viscut en la primera part quan el col•legiat ha anul•lat incomprensiblement un gol a Carlos Lopez per un inexistent fora de joc.

Però passaven els minuts i el gol no arribava, i s’ ha entrat a la recta final de partit amb superioritat numèrica per l’ expulsió d’ un jugador local. Llavors el Farners ha sigut ambiciós i ha arriscat molt per no conformar-se en l’ empat, i el risc s’ ha pagat car doncs el Gironella ha aconseguit marcar en el minut 93.

Però el Farners, a la desesperada encara a tingut la darrera oportunitat, una centrada de Fajardo la remata a la xarxa Criado en el minut 95. No hi havia temps per més i el punt ha viatjat cap a Santa Coloma de Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada