dilluns, 27 de desembre del 2010

S’ ACABA EL PARTIT MÉS LLARG!

El partit que es va iniciar el 27 de Novembre entre el nostre Cadet “B” i el Palafolls s’ ha acabat gairebé un mes després, ja que es va aturar a falta de deu minuts (eren més, però l’ àrbitre ho va arrodonir) per l’ agressió de l’ entrenador visitant al col•legiat i la Federació, en una decisió discutible, va decidir que es continués el dia de Sant Esteve a les 10:30 del matí.

Els deu minuts no han permès canviar res, un xut a boca de canó de Jordi de La Barrera i un cop de cap d’ Arnau Soro han estat les dues oportunitats d’ un Farners precipitat que no ha pogut variar el marcador inicial de 2 a 3.
Els visitants han pogut treure rendiment de l’ agressió a l’ àrbitre ja que han convertit aquell tram final de partit obert amb un Farners abocat a la recerca de l’ empat contra un equip cansat, en uns deu minuts controlats i amb plenitud de forces per mantenir la victòria.

Amb aquest resultat es confirma l’ empat en el lideratge de la classificació dels dos equips