divendres, 24 de maig del 2013

VILOBÍ 0 – FARNERS “B” 5. ON FIRE!

Quarta victòria consecutiva pel filial que està acabant la temporada a molt bon nivell, amb la permanència assegurada, ja ha superat els punts obtinguts en les dues darreres temporades, i encara queden tres partits de lliga.

A Vilobí s’ ha viscut una primera part oberta, amb oportunitats clares a les dues àrees, però l’ excel•lent actuació del porter Alejandro i una pilota rescatada a la mateixa línea de gol per Joan Herrera, ha mantingut el zero a la porteria dels nostres, mentre que una bonica vaselina de Xavi Prat han suposat el 0 a 1 abans del descans.

En la segona part el Farners ha sabut llegir el partit, mostrant-se molt sòlit en defensa i letal a la contra, i els gols han anat arribant per construir una contundent golejada.

Éric Surós ha transformat un clar penal comès sobre ell mateix (0 a 2), Enric Testart ha aprofitat la pressió de l’ equip recuperant una pilota per marcar un gol des de quaranta metres (0 a 3), Ferran Murgadella ha tornat exhibir el seu olfacte golejador per marcar un gol d’ oportunisme (0 a 4), i Abdouline ha culminat una bona jugada trenada de l’ equip per arrodonir el resultat (0 a 5).